البرز 13 اردیبهشت 1404 - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0
فلاحتکار در نشست خبری هفته بسیج سازندگی:

انرژی خورشیدی به کمک معیشت نیازمندان البرزی می‌آید

اختصاصی پیام آشنا- نشست خبری هفته بسیج سازندگی با حضور سرهنگ پاسدار محمد فلاحتکار، مسئول بسیج سازندگی استان البرز، و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد. در این نشست، گزارشی مفصل از فعالیت‌های گروه‌های جهادی، اقدامات انجام‌شده، و برنامه‌های پیش‌رو در سطح استان ارائه شد.

در ابتدای نشست، سرهنگ فلاحتکار با اشاره به تاریخچه بسیج سازندگی، این نهاد را بازوی مردمی انقلاب در عرصه خدمت‌رسانی معرفی کرد و گفت: «بسیج سازندگی همواره در شرایط سخت، بدون وابستگی به بودجه‌های دولتی، وارد میدان شده و روحیه جهادی را به نمایش گذاشته است.»

وی همچنین با تأکید بر جنگ ترکیبی دشمن در عرصه رسانه‌ای، خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز است مردم با فعالیت‌های واقعی جریان جهاد و خدمت آشنا شوند.

حضور میدانی در بحران‌ها

فلاحتکار از حضور پررنگ گروه‌های جهادی در بحران‌هایی نظیر زلزله، سیل، همه‌گیری کرونا خبر داد و افزود: «این گروه‌ها با هماهنگی مسئولان محلی و نگاه مسئله‌محور، در مناطق محروم با برنامه‌ریزی دقیق وارد عمل می‌شوند.»

وی از اجرای طرح “هر محله یک امین” در بسیج سازندگی خبر داد و گفت: در این طرح، افراد امین و مورد اعتماد مردم به‌عنوان رابطان جهادی شناسایی می‌شوند تا با شناخت دقیق محله‌ها، در رفع مشکلات محلی نقش‌آفرینی کنند.

ساختار قرارگاهی و تخصص‌محور

تا کنون ۳۷ قرارگاه جهادی در البرز تأسیس شده که شامل ۲ قرارگاه پهنه‌ای، ۱۱ قرارگاه منطقه‌ای (نیمی عملیاتی شده‌اند) و ۹ قرارگاه تخصصی با ۶۴۵ نیروی متخصص است. در حال حاضر 1670 گروه جهادی در استان فعال‌اند که در شرایط بحران یا نیاز، به صورت خودجوش وارد میدان می‌شوند. همچنین در ۱۰ محله ویژه، ۲۰ گروه جهادی با ۲۸۶ نیروی هدفمند فعالیت خواهند داشت.

خدمات میدانی و کمک مؤمنانه

در حوزه خدمت‌رسانی، بسیج سازندگی البرز اقدامات متعددی از جمله توزیع ۱۲۶ هزار بسته معیشتی، گوشت قربانی، ۳۸ هزار بسته پوشاک، ۵۷,۲۴۳ ویزیت رایگان، ۳۵ هزار بسته دارویی، ۳۲۸ سری جهیزیه، ۴۱۴۴ بسته اقلام فصلی، لوازم‌التحریر، بازسازی ۵۰۴ واحد مسکونی مددجویان، بازسازی شبکه آب شرب ۱۰ روستا، توسعه آب کشاورزی در ۴ منطقه و بهسازی راه‌های روستایی در ۸ روستا را انجام داده است.

اشتغال‌زایی و اقتصاد مقاومتی

در حوزه اشتغال‌زایی، ۲۲ کارگاه با ۲۷۴ میلیارد تومان تسهیلات راه‌اندازی شده که برای ۲ هزار نفر شغل ایجاد کرده است. همچنین ۱۸ بنگاه تولیدی مشکل‌دار نیز تحت حمایت قرار گرفته‌اند.

پروژه انرژی خورشیدی برای خانواده‌های محروم

یکی از محورهای شاخص نشست، پروژه احداث مزرعه خورشیدی در اشتهارد بود. این نیروگاه با ظرفیت یک مگاوات و با استفاده از تسهیلات تأسیس شده و برق آن در بورس انرژی عرضه خواهد شد.

سرهنگ فلاحتکار تأکید کرد: «عایدی حاصل از فروش برق این نیروگاه به حساب ۲۰۰ خانواده کم‌برخوردار واریز می‌شود. این مدل می‌تواند به الگویی قابل استفاده برای نهادهایی مانند بهزیستی و کمیته امداد تبدیل شود.»

نویسنده
payam
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *