تاریخ انتشار: بهمن 14, 1403 - 5 ماه پیش
موضوع:‌ پزشکی
شماره: 7714

راز طلایی لیمو ترش؛ معجزه‌ای برای سلامت بدن

لیموترش در حالت طبیعی خود، از نظر طعم و خواصش، اسیدی است. مقدار اسید سیتریک در لیموترش باعث می‌شود که طعم این میوه تند و اسیدی باشد. با این حال، با ورود به دستگاه گوارش، تأثیر قلیایی دارد. این به این دلیل است که با تجزیه در دستگاه گوارش، اسید سیتریک به بیکربنات تبدیل می‌شود که قلیایی است. بنابراین، در بدن ما تأثیر قلیایی دارد و می‌تواند در تعادل اسیدی-قلیایی بدن نقش داشته باشد.