تاریخ انتشار: خرداد 10, 1404 - 4 هفته پیش
موضوع:‌ اقتصاد
شماره: 10033

از مزرعه تا سفره؛ سایه روشن کشاورزی ارگانیک در ایران

فائزه حیدری- در دهه‌های اخیر، تغییر الگوی مصرف و افزایش آگاهی عمومی درباره پیامدهای زیست‌محیطی کشاورزی صنعتی، توجه‌ها را به سوی کشاورزی ارگانیک جلب کرده است. این رویکرد به‌عنوان گزینه‌ای پایدار برای تولید محصولات غذایی، با هدف کاهش وابستگی به نهاده‌های شیمیایی و ارتقای سلامت انسان و محیط زیست مطرح شده است. اما آیا کشاورزی ارگانیک راه‌حل نهایی برای بحران‌های غذایی و زیست‌محیطی است یا نیازمند نگاهی جامع‌تر به پیامدها و پیش‌نیازهای آن هستیم؟