برای کنترل کیفیت و کمیت نان در سطح شهرستان باید نظارت دقیق اعمال شود.
معاون برنامهریزی و هماهنگی امور عمرانی فردیس گفت: نظارت و بازدیدهای مستمر از واحدهای نانوایی، توجه ویژه به کیفیت نان مصرفی در راستای افزایش رضایت شهروندان مورد تاکید است.
علیرضا اشتری در خصوص نشست کارگروه آرد و نان شهرستان فردیس که اخیرا برگزار شد؛ با اشاره به درخواستهای مختلف در خصوص تخصیص سهمیه آرد، اظهار کرد: افزایش نظارت بر عملکرد نانوایان توسط اتاق اصناف و تعزیرات ضروری است.
وی افزود: برای کنترل کیفیت و کمیت نان در سطح شهرستان باید نظارت دقیق اعمال شود.
معاون فرماندار فردیس بیان کرد: سهمیه آرد تخصیص یافته به شهرستان فردیس متناسب با جمعیت واقعی شهرستان نیست و نیاز به اصلاح دارد.
وی افزود: درخواستهای مربوط به راهاندازی نانواییهای جدید نیز باید تا زمان افزایش سهمیه آرد در نظر گرفته شود و نانوایان منتظر اصلاح و افزایش سهمیه باقی بمانند.
اشتری با تاکید بر لزوم شرکت تمامی دستگاههای نظارتی در بازرسی نانواییها، گفت: جهاد کشاورزی به همراه اعضای ستاد کارگروه آرد و نان شهرستان لازم است بازرسیهای مستمر داشته و ضمن برخورد با متخلفین، گزارشهای خود را از کیفیت نان و امتیازبندی نانواییها به فرمانداری ارسال کنند تا بر اساس آن در جلسات کارگروه آرد و نان تصمیمات قاطع گرفته شود.