تحقیقات جدید رژیم غذایی کم کربوهیدرات و حاوی پروتئین بالا را با کاهش سطح کلسترول در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط می کند.
افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ در معرض خطر بیشتر ابتلاء به کلسترول بالا هستند که یک عامل خطر برای بیماری قلبی است.
از گذشته، رژیم غذایی پر کربوهیدرات و کم چربی برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بهترین در نظر گرفته میشد، در چند سال گذشته، برخی مطالعات نشان داده اند که پیروی از یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات و پرچرب ممکن است برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ مفید باشد.
یک مطالعه جدید میگوید که جایگزینی برخی کربوهیدراتهای غذایی با پروتئین و چربی در رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ ممکن است به بهبود سطح کلسترول آنها کمک کند، افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ در معرض خطر بیشتر بیماریهای قلبی عروقی هستند.
مطالعات قبلی همچنین نشان میدهد که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ در معرض خطر ابتلاء به کلسترول بالا هستند که یک عامل خطر برای بیماری قلبی است، هم دیابت نوع ۲ و هم کلسترول بالا اغلب با تغییر رژیم غذایی و سبک زندگی قابل کنترل هستند.
اکنون، مطالعه جدید بیان میکند که جایگزینی بخشی از کربوهیدراتهای غذایی با پروتئین و چربی در رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ ممکن است به بهبود سطح کلسترول آنها کمک کند.