در صورت راه اندازی این شهرک، هزینه های تولید محصولات نساجی در کشور کاهش می یابد؛ انتظار می رود دولت با پرداخت تسهیلات از صنایع نساجی البرز حمایت کند تا این صنعت رونق بگیرد.
نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن البرز اعلام کرد: این استان با داشتن ۲۱۵ کارخانه بزرگ، متوسط و کوچک نساجی قطب تولید این محصولات در کشور است.
یدالله مالمیر شامگاه یکشنبه در حاشیه همایش دست اندرکاران صنایع نساجی البرز و اتحادیه های پوشاک تهران در کرج افزود: اکنون بیش از ۶ هزار واحد صنفی در بخش نساجی و پوشاک البرز فعالیت دارند.
وی بیان کرد: بخشی محصولات نساجی البرز صادراتی است که به عنوان برندهای شاخص شناخته شده و حتی کشور ترکیه به خوبی از این محصولات استقبال می کند.
نایب رئیس اتاق بازرگانی البرز گفت: با توجه به پیشینه تولید پارچه در البرز، قرار است یک شهرک صنعتی نساجی با اشتغالزایی ۳۰ هزار نفر در این استان احداث شود، در این شهرک زنجیره تولید محصولات نساجی و پوشاک به صورت تخصصی و تکمیلی دیده شده است.
مالمیر ادامه داد: در صورت راه اندازی این شهرک، هزینه های تولید محصولات نساجی در کشور کاهش می یابد؛ انتظار می رود دولت با پرداخت تسهیلات از صنایع نساجی البرز حمایت کند تا این صنعت رونق بگیرد.
وی افزود: از آنجا که صنعت نساجی و پوشاک دارای اشتغالزایی و درآمد زایی مناسب است سرمایه گذاری در این بخش تاثیر گذار خواهد بود؛ اکنون بیش از ۱۰ هزار نفر در بخش های مختلف صنعت نساجی استان البرز از زنجیره حلاجی ریسندگی ، بافندگی و سایر بخش تولید مشغول به کار هستند.
این مسئول افزود: اگر دولت به جای صنعت خودرو سازی در بخش نساجی سرمایه گذاری می کرد کشور به مراتب از نظر اقتصادی وضعیت بهتری داشت ؛صادرات محصولات نساجی ۱۰ برابر خودرو برای کشور درآمد ارزی دارد.
وی بیان کرد: امروز مواد اولیه در صنعت نساجی عمده آن پنبه و الیاف مصنوعی است که البته نیاز به واردات این محصولات داریم؛ شهرستان اشتهارد در دهه های گذشته یکی از قطب های کشت پنبه در کشور بود که اکنون به دلیل کمبود آب کشت این محصول کم رونق شده است.