پزشکی 17 آذر 1403 - 7 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
دکتر صیادی:

غذاهای چرب عامل افزایش سکته های مغزی و قلبی است

اسید چرب ترانس یکی از اسید های مضر برای سلامتی است و باید روغن هایی مصرف کرد که اسید چرب کمتری داشته باشند.

پزشکی: رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به اهمیت پویش ملی تغذیه سالم اعلام کرد: غذاهای پرچرب خطر بروز سکته های مغزی و قلبی را در کشور و این استان افزایش داده است.

دکتر شهرام صیادی در آیین آغازین پویش ملی تغذیه سالم در استان گفت: این پویش با شعار روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم از امروز هفدهم تا ۳۰ آذر ماه ادامه خواهد دارد و تلاش می شود تا در زمینه تغذیه سالم خانواده ها و انتخاب روغن سالم اطلاع رسانی کنیم .

وی ادامه داد: در سبد غذایی مطلوب ایرانی انتظار می رود ۲۶درصد انرژی روزانه از چربی و روغن تامین شود یعنی حداکثر۴۰ گرم در روز که معادل ۳۶۰ کیلوکالری می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: مصرف زیاد روغن و استفاده از روغن های جامد و حیوانی برای سلامتی افراد مضر و سکته های قلبی و عروقی را در پی دارد.

وی تاکید کرد: مناسب ترین روغن ها برای پخت و پز روغن کانولا، روغن مخلوط و روغن زیتون است و بهتر است برای حفظ سلامتی از غذاهای سرخ کرده کمتر استفاده شود.

صیادی گفت: توصیه می شود برسرخ کردن غذا از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود ضمن آنکه خانواده ها بهتر است از انواع دیگر روغن به ویژه روغن کانولا، روغن مخلوط، روغن زیتون و کنجد در سبد غذایی خود استفاده کنند و فقط به استفاده از روغن ذرت یا آفتابگردان اکتفا نکنند.

وی افزود: اسید چرب ترانس یکی از اسید های مضر برای سلامتی است و باید روغن هایی مصرف کرد که اسید چرب کمتری داشته باشند؛ سالانه بیش از ۲۷۸ هزار مرگ در جهان به علت مصرف چربی ترانس که شریان ها را مسدود کرده و باعث خطر حمله قلب و عروقی شده، رخ می دهد.

نویسنده
payam
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *